سلام، شما به عنوان يک کاربر عمومي در سايت حضور داريد. 
 

   
صفحه‌ي گفتگو تازه هاي علم رايانه خدمات شركت اعضاي سايت   صفحه‌ي اصلي

( اللّهم نحن نرغب اليک فی دولة کريمة تعز بها الاسلام و اهله و تذل بها النفاق و اهله )
پروردگارا! ما را آرزوی آستان قرب تو در دولت کريمانه يار است, همان که اسلام و يارانش را عزت بخشيد و دوروئی و اهلش را ذلت
.
 

فهرست
 

ارتباط با ما
 

 تماس با مدیر:
      [email protected]

 وضعيت مدير در اينترنت: 
     

 کد لوگوی سايت وصلت:
    

 دفعات بازديد تاکنون: 
      مرتبه

تعداد کاربران آن لاين:
      نفر

 
 
 
 

راهنماي نصب و راه اندازي وبلاگ بوسيله MovableType


 

معرفي Template هايتان به MT

 

 

من در اينجا نمي خواهم در مورد درست كردن template بنويسم ، چون نه در اين مورد سليقه دارم و نه علاقه ( كسي اگر در مورد درست كردن Template هاي MT نوشته اي و يا نمونه هايي دارد براي من بفرستد تا به نام خود در كنار اين آموزش قرار دهم ) .
در اينجا مي خواهم نشان دهم كه چگونه Template هاي خود را معرفي كنيد .
اول بايد بدانيد كه در سايت MT مي توانيد سورس Template هاي اصلي و همچنين توضيحاتي در مورد تمام تگ هاي مربوط به MT را پيدا كنيد .
بعد از اينكه Template خود را طراحي كرديد بايد در صفحه اصلي MT روي گزينه Templates كليك كنيد . در اينجا ليست تمام Template ها را مي بينيد . بر روي Template اي كه مي خواهيد آنرا با Template خودتان عوض كنيد كليك نماييد . در صفحه جديد نام فايل خروجي ( فقط نام فايل بدون آدرس ،‌ مثلا index.htm ) و آدرس Template خود ( كه بايد قبلا به سرور Upload كرده باشيد) در سرور را بنويسيد . در اين موقع نوبت به يك كار ظريف مي رسد . در فيلد بزرگ كه مي توانيد محتويات Template قبلي را ببينيد ( Template Body ) همه محتويات را انتخاب كرده ( با Ctrl + a راحت مي توانيد اين كار را بكنيد ) و كليد Delete را بزنيد تا همه آنها پاك شود . سپس كليد Save را فشار دهيد . اگر در فيلد ، محتويات جديد را ديديد ، كار تمام شده است .

 

به خاطر داشته باشيد كه براي ديدن نتايج بايد سايت را Rebuild نماييد .


  ضميمه : سطح دسترسي در فايلهاي يونيكس  

براي اينكه اشتباهي در اجرا و دستيابي فايلها به وجود نيايد ، يونيكس بر عكس ويندوز داراي سطوح دسترسي براي هر فايل است . اين سطوح به سه دسته خواندن فايل ، نوشتن و اجراي فايل تقسيم بندي مي شود . اين تقسيم بندي براي 3 قشر متفاوت ( صاحب فايل ،‌ گروه و ديگران ) به صورت جداگانه تعريف مي شود . وقتي شما فايلي را Upload مي كنيد معمولا نيازي به تعيين سطح دسترسي آن نيست ( چون معمولا به طور پيش فرض درست است ) ولي در مورد فايلهاي اجرايي مثل فايلهاي cgi بايد اين دسترسي را به 755 تغيير دهيد .
براي فهميدن معني آن شكل زير را ببينيد :
 

775‌ از سه رقم تشكبل شده است . اگر هر يك از سطوح دسترسي را در صورت وجود 1 و در صورت عدم وجود 0 در نظر بگيريم در آن صورت در ستون صاحب فايل 111 باينري را داريم كه در حالت دهدهي همان عدد 7 است . دو ستون بعدي 101 باينري مي باشد كه همان عدد 5 مي باشد و در نهايت عدد 755 ايجاد مي شود . معني اين عدد هم اين است كه همه مي توانند اين فايل را اجرا كنند و ببينند ولي فقط صاحب فايل مي تواند آنرا تغيير داده و يا ويرايش كند .

 

برنامه هاي FTP مثل WS_FTP گزينه اي براي اينكار به نام Unix CHMOD دارند كه معمولا گرافيكي است .

 


<< قسمت قبل فهرست  

 
 

زمان و تاريخ
 
ساعت:   
تاريخ :
   
 
 

جستجو در صفحه



 

 

اطلاعات مرورگر شما



 
 
 
 
 
 
 

حق هر گونه كپي برداري و نشر مطالب سايت © براي شركت خدمات انفورماتيك وصلت در سالهاي 85-1382 محفوظ است.
شما مي توانيد از مطالب سايت با ذكر منبع آن استفاده كنيد.
تماس با ما: [email protected]